A kör honlapja

Art.Pagony

Kedves Olvasóink, akik megtisztel- nek bennünket, hogy mostantól már nem csupán honlapunk, de blogunk olvasói, nyomkövetői is lesznek!

Szeretettel köszöntjük s vitára, be- szélgetésre várjuk Önöket, hiszen a blog, ha jól sejtjük, interaktív műfaj, hogy e "modernségében" immár nem kevéssé elcsépelt, jelentésvál- ságban szenvedő kifejezéssel éljek. Mi, ahogy ezt, kedves Olvasónk, láthatja honlapunk tartalmait kö- vetve, a szakmai-tudományos kö- zelítések, tájékozódások és be- szédmódok hívei vagyunk: ez tartja össze, ez a törekvés, önképzőkö- rünket immár hetedik esztendeje.

Terveink szerint tehát beszélgetni, beszélni, kérdés-feleletben gon- dolkodni fogunk e lapokon, s tesz- szük ezt nyilvánosan, az Önök hoz- zászólásait is várva -- ugyanakkor csakis tárgyszerűen: heti temati- kánkhoz, választott szakterülete- inkhez kapcsolódva, órai anyaga- inkat mind szélesebb körben bőví- tendő.

Erre a kalandos útra hívnánk Önt is, kedves Olvasó -- s most már: Írótárs, hétről hétre!


Cserjés Katalin, a Kör vezetője
SZTE BTK Modern Magyar Irodalom Tanszék oktatója

Címkék

2018. december 21. péntek

2018.12.22. 15:11 muvtkorhmv

 

 

Ma rendhagyó foglalkozás volt, hiszen itt a Karácsony, s ezt mi minden esztendőben pontosan megüljük, mi, a Pagony örökifjú tagjai! Sokan összegyűltünk a mostani pénteken, aki csak tehette, velünk volt, kisebb-nagyobb panaszok, megrendült egészségek ellenére. Mert fiatalabbak nem lettünk ugyan, de akaraterőnk, érdeklődésünk, derűs kedélyünk sem csökkent az évek alatt, ahogy ezt a sok kitűnő adventi bemutató, festmény, fotó, zene és költemény is bizonyította. A dekoráció Antóniánk találékonyságát, ügyességét dicséri, Máriánk az est fő szervezője, motorja volt most is, s velünk volt ismét Eszterkénk, a költemények szenvedélyes, avatott tolmácsolója. Gézánk is mondott saját verset, mellé Ancikánk szép, törékeny képével,

Angyalkáink pedig vidámabban s meghittebben érkeztek, mint valaha – és szórták ajándékaikat. nem utolsósorban pedig: rengeteg, számolatlan sütikészletek álltak elő a tombola mellé, és: elégséges mennyiségű, méz-finom barackos kölyökpezsgő! Jövő péntek még 2018, Ancikánkkal folytatjuk a barokkot, még Szilveszter előtt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://muvtkorhmv.blog.hu/api/trackback/id/tr314507392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.