A kör honlapja

Art.Pagony

Kedves Olvasóink, akik megtisztel- nek bennünket, hogy mostantól már nem csupán honlapunk, de blogunk olvasói, nyomkövetői is lesznek!

Szeretettel köszöntjük s vitára, be- szélgetésre várjuk Önöket, hiszen a blog, ha jól sejtjük, interaktív műfaj, hogy e "modernségében" immár nem kevéssé elcsépelt, jelentésvál- ságban szenvedő kifejezéssel éljek. Mi, ahogy ezt, kedves Olvasónk, láthatja honlapunk tartalmait kö- vetve, a szakmai-tudományos kö- zelítések, tájékozódások és be- szédmódok hívei vagyunk: ez tartja össze, ez a törekvés, önképzőkö- rünket immár hetedik esztendeje.

Terveink szerint tehát beszélgetni, beszélni, kérdés-feleletben gon- dolkodni fogunk e lapokon, s tesz- szük ezt nyilvánosan, az Önök hoz- zászólásait is várva -- ugyanakkor csakis tárgyszerűen: heti temati- kánkhoz, választott szakterülete- inkhez kapcsolódva, órai anyaga- inkat mind szélesebb körben bőví- tendő.

Erre a kalandos útra hívnánk Önt is, kedves Olvasó -- s most már: Írótárs, hétről hétre!


Cserjés Katalin, a Kör vezetője
SZTE BTK Modern Magyar Irodalom Tanszék oktatója

Címkék

2019. február 15. péntek

2019.02.16. 22:51 muvtkorhmv

 

 

 

A mai nap ismét szépen sikerült (mikor nem sikerülnek szépen a mi péntek délutánjaink?), de megint csak keveset árulhatunk el a dolgok lefolyásáról, hiszen a Nyílt Foglalkozás napja vészesen (örömtelien!) közeledik, s nem szivároghat ki semmilyen titok… Annyit mondhatunk csak, hogy ma kissé belebonyolódtunk az idegen szavak kiejtésébe; továbbá a Csoport vezetője nem készítette el házi feladatát az meghívó-alcímek kitalálását illetően; még továbbá: Lenkei Editkénk gyönyörűen szaval, Németh Gerle Katinkánk pedig olyan zenék kiválasztására képes, melyek  barokk lovakhoz is illeni tudnak. Szeretjük a tájképeket s a fény-árnyékot, de szeretjük a filmes bejátszást és a gyöngyfülbevalókat is.

Haladunk, készülődünk, annyi bizonyos!

És jövő pénteken ugyanezt folytatjuk…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://muvtkorhmv.blog.hu/api/trackback/id/tr4614631340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.