A kör honlapja

Art.Pagony

Kedves Olvasóink, akik megtisztel- nek bennünket, hogy mostantól már nem csupán honlapunk, de blogunk olvasói, nyomkövetői is lesznek!

Szeretettel köszöntjük s vitára, be- szélgetésre várjuk Önöket, hiszen a blog, ha jól sejtjük, interaktív műfaj, hogy e "modernségében" immár nem kevéssé elcsépelt, jelentésvál- ságban szenvedő kifejezéssel éljek. Mi, ahogy ezt, kedves Olvasónk, láthatja honlapunk tartalmait kö- vetve, a szakmai-tudományos kö- zelítések, tájékozódások és be- szédmódok hívei vagyunk: ez tartja össze, ez a törekvés, önképzőkö- rünket immár hetedik esztendeje.

Terveink szerint tehát beszélgetni, beszélni, kérdés-feleletben gon- dolkodni fogunk e lapokon, s tesz- szük ezt nyilvánosan, az Önök hoz- zászólásait is várva -- ugyanakkor csakis tárgyszerűen: heti temati- kánkhoz, választott szakterülete- inkhez kapcsolódva, órai anyaga- inkat mind szélesebb körben bőví- tendő.

Erre a kalandos útra hívnánk Önt is, kedves Olvasó -- s most már: Írótárs, hétről hétre!


Cserjés Katalin, a Kör vezetője
SZTE BTK Modern Magyar Irodalom Tanszék oktatója

Címkék

2019. március 29. péntek

2019.03.30. 08:09 muvtkorhmv

 

 

Hazajöttek a „Hatok” Rómából, s ma az Ő élménybeszámolójukat hallgattuk. Képeik alapján – mindent láttak az Örök Városban, amit látni érdemes, s a legszemélyesebb módon, séták, beszélgetések, üldögélések, sok nevetés közben. Lehet, képeik halványabbak voltak a szokott internetes vetítések Caravaggioinál, de annál megkapóbbak a saját választás, a saját látószög okán. Láttunk sok szép növényt is, utcasarkokat, madárkát és kiskutyát, de legfőként a már általunk is ismert, mert képeken látott helyeket egy újszerű, mesével fűszerezett irányból: személyes élményből fakadóan. Hasonlított ez, persze, mindazon kirándulás-képekhez, melyeken korábban valamennyien részt vettünk (s fogunk is még!), nemsoká ugyanefféléket Zalaegerszeg, Kőszeg és Graz utcáin együtt él majd át a Csoport.

Köszönjük a mai élményt, jövő pénteken pedig már az új kiránduláshoz vetítünk…

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://muvtkorhmv.blog.hu/api/trackback/id/tr9214727557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.