A kör honlapja

Art.Pagony

Kedves Olvasóink, akik megtisztel- nek bennünket, hogy mostantól már nem csupán honlapunk, de blogunk olvasói, nyomkövetői is lesznek!

Szeretettel köszöntjük s vitára, be- szélgetésre várjuk Önöket, hiszen a blog, ha jól sejtjük, interaktív műfaj, hogy e "modernségében" immár nem kevéssé elcsépelt, jelentésvál- ságban szenvedő kifejezéssel éljek. Mi, ahogy ezt, kedves Olvasónk, láthatja honlapunk tartalmait kö- vetve, a szakmai-tudományos kö- zelítések, tájékozódások és be- szédmódok hívei vagyunk: ez tartja össze, ez a törekvés, önképzőkö- rünket immár hetedik esztendeje.

Terveink szerint tehát beszélgetni, beszélni, kérdés-feleletben gon- dolkodni fogunk e lapokon, s tesz- szük ezt nyilvánosan, az Önök hoz- zászólásait is várva -- ugyanakkor csakis tárgyszerűen: heti temati- kánkhoz, választott szakterülete- inkhez kapcsolódva, órai anyaga- inkat mind szélesebb körben bőví- tendő.

Erre a kalandos útra hívnánk Önt is, kedves Olvasó -- s most már: Írótárs, hétről hétre!


Cserjés Katalin, a Kör vezetője
SZTE BTK Modern Magyar Irodalom Tanszék oktatója

Címkék

2013. június 14. péntek

2013.06.15. 17:06 muvtkorhmv

  Talán Bosch is kedvenceink közé fog tartozni, az utólagos mérlegre tételen? Néhányunknak bizonyosan, bár érződik, hogy mások pedig borzongva idegenkednek, netán tartanak tőle, szívesen hinnék őrültnek vagy dilettánsnak, netán egyszerűen csak hatalmas fantáziájú,…

Szólj hozzá!

2013. június 7. péntek

2013.06.12. 13:24 muvtkorhmv

  Folytattuk ma Boscht, méghozzá a Szent Antal-témával, Pesti Kata magas szintű előadásában, Fraenger alapján. A csoporttól nem állnak távol Fraenger fejtegetései, mert úgy tűnik, mégiscsak ő az, aki a legkomplexebb, mindenre kiterjedő magyarázat-kísérlettel áll elő,…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása