A kör honlapja

Art.Pagony

Kedves Olvasóink, akik megtisztel- nek bennünket, hogy mostantól már nem csupán honlapunk, de blogunk olvasói, nyomkövetői is lesznek!

Szeretettel köszöntjük s vitára, be- szélgetésre várjuk Önöket, hiszen a blog, ha jól sejtjük, interaktív műfaj, hogy e "modernségében" immár nem kevéssé elcsépelt, jelentésvál- ságban szenvedő kifejezéssel éljek. Mi, ahogy ezt, kedves Olvasónk, láthatja honlapunk tartalmait kö- vetve, a szakmai-tudományos kö- zelítések, tájékozódások és be- szédmódok hívei vagyunk: ez tartja össze, ez a törekvés, önképzőkö- rünket immár hetedik esztendeje.

Terveink szerint tehát beszélgetni, beszélni, kérdés-feleletben gon- dolkodni fogunk e lapokon, s tesz- szük ezt nyilvánosan, az Önök hoz- zászólásait is várva -- ugyanakkor csakis tárgyszerűen: heti temati- kánkhoz, választott szakterülete- inkhez kapcsolódva, órai anyaga- inkat mind szélesebb körben bőví- tendő.

Erre a kalandos útra hívnánk Önt is, kedves Olvasó -- s most már: Írótárs, hétről hétre!


Cserjés Katalin, a Kör vezetője
SZTE BTK Modern Magyar Irodalom Tanszék oktatója

Címkék

2014. július 8. kedd

2014.07.09. 06:32 muvtkorhmv

  Az Art.Pagony oktatója a mai (rendhagyó időpontú) foglalkozás után bejelenti, hogy az Önképzőkör tagjai lassan érettnek bizonyulnak a magasabb gimnáziumi osztályok, netán kifejezetten egy művészeti tagozatba lépésre. Elmúlt alkalommal Szalma Jutka kápráztatott el bennünket…

Szólj hozzá!

2014. július 4. péntek

2014.07.09. 06:31 muvtkorhmv

  Ismét megszakítottuk az immár sokat tűrt Bruegelünkkel való kíváncsi, vágyakozó foglalkozást, mert az Art.Pagony újra kirándul, hegyet mászni indul, ahogy ezt néhány éve nyaranként bevezette. Teszi ezt az idén azzal a szigorú fogadalommal, hogy a 25 fokos útvonal-emelkedést…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása